04 jun 2020 | 19:00

Gents JongerenPanel EXIT PLAN

OverKop Gent en JES Gent nodigen jullie uit voor het Gents JongerenPanel EXIT PLAN op 4 juni om 19u!

Corona heeft ons allemaal in de ban en test onze veerkracht en die van onze jongeren. Dit maakt dat we allemaal druk in de weer zijn met dromen en het maken van een exit-strategie.

Het Gents JongerenPanel, EXIT PLAN wordt een grootschalige videoconference waar je enerzijds (en voornamelijk) als jongere je prioriteiten en noden voor deze zomer kunt aangeven en waar anderzijds de mogelijkheden, plannen en ideeën van de organisaties en Stad Gent aan bod zullen komen.

Bereid je voor op interactie, inspraak, een muzikaal intermezzo en een meet & greet met de Schepen van Jeugd en Onderwijs, Elke Decruynaere!

Samen staan we sterk en samen komen we zeker tot een Gents EXIT PLAN dat de volledige lading dekt. Een aanbod dat de noden van de Gentse jongeren volledig tegemoet komt en een aanbod van de organisaties en Stad Gent dat mooi aansluit op elkaar.

Programma

19u00: Ontvangst met Radio OverKop

19u10: Welkom en introductie door JES en OverKop

19u15: Round1: De jongeren komen terecht in een aparte conferenceroom met een moderator (liefst een eigen begeleider van deze jongeren, zie hieronder). In deze kleine groepen zal er ingegaan worden op de noden, ideeën en prioriteiten van de jongeren. Wat hebben jullie nodig en wat willen jullie zeker deze zomer is het centrale thema. (denk aan: publieke ruimte, jeugdwerk, jeugdwelzijn, jeugdhulpverlening, sport & cultuur en onderwijs !)

19u45: Muzikaal intermezzo by Gentertainment !

20u00: Round 2: De jongeren komen terug in hun aparte conferencerooms terecht met hun moderator. Op Basis van hun noden en ideeën stellen zij samen een exit plan op, geven zij hun advies en hun goede raad om er een zomer van te maken dat we nooit meer zullen vergeten!

20u20: De terugkoppeling

20u40: Stad Gent (Elke Decruynaere) aan het woord!

20u50: Slotshow by Gentertainment!

Doorlopend: Meet & Greet met Elke Decruynaere. De Schepen zal in alle conferencerooms aansluiten om jullie noden en ideeën rechtstreeks te kunnen ontvangen.

Inschrijven? 

Bekijk het event op facebook

Schrijf je hier in

 

Meer info:

OverKop Gent , JES Gent

Vergelijkbare gebeurtenissen

Alle evenementen ›