29 okt 2019

Showcase voor Gents jeugdwerk

Dat het krioelt van het talent in Gent, dat weten we al langer. Ook in het Gentse open jeugd(huis)werk beweegt er nogal wat. Daarom organiseert Formaat vzw op 2 november KRIOEL, een showcase om enkele initiatieven in de schijnwerpers te zetten.

KRIOEL is een project voor en door de Gentse jeugdhuizen en open jeugdwerkverenigingen dat, in samenwerking met Formaat vzw, de diversiteit en het talent van de verschillende werkingen in de kijker wil plaatsen.

Op 2 november kan je in WAAS, het jeugdhuis aan de Land van Waaslaan, de volgende werkingen ontdekken: Masala Gent, Nerdlab, Minus One, Muziekcentrum Kinky Star, Together We Stand en Vzw Jong (CULT ' US). Het Artwork wordt gedaan door Plek (Benoit Vangeel en WAAS en Poskuder Vzw staan in voor food & drinks).

Tijdens en na het event kan je een kunstroute volgen van WAAS naar Muziekcentrum Kinky Star en zal er een performance + afterparty georganiseerd worden in de Kinky Star op Krioel met de K van Kinky: Kunstige kickoff & WAASige afterparty.

Volg het facebookevent voor updates over specifieke acts en dompel je onder in jeugdcultuur.

 

Organisator: wie is Formaat vzw ?

Formaat is de federatie van jeugdhuizen in Vlaanderen die zo’n 400 leden-jeugdhuizen en de vele duizenden jongeren die er actief in zijn met veel goesting en liefde ondersteunt. Formaat gaat voor onafhankelijk, verbindend, herverdelend en uitbrekend jeugdhuiswerk. Inzet en betrokkenheid van jongeren zorgt overal voor toegankelijke en dynamische jeugdhuizen. Als open netwerken van jongeren zijn dat ware broeihaarden van talent en engagement die steden en gemeenten doen bruisen. Formaat versterkt jeugdhuizen in Vlaanderen via informatie, vorming, opleiding, begeleiding en advies. Via inspirerende en innovatieve projecten daagt Formaat zowel de jeugdhuizen als zichzelf permanent uit. Samen sterk, voor straffer jeugdhuiswerk.

Klik voor meer informatie op onderstaande links: