12 jun 2020 | 11:00

Radio EXPOO

Radio EXPOO 

Het Expertisecentrum Opvoedingsondersteuning (EXPOO) verzorgt sinds 30 april elke twee weken een radio-uurtje: Radio EXPOO

Tijdens elke uitzending nodigen ze een centrale gast uit rond een thema en gaan ze in gesprek met elk van jullie, vanuit jullie ervaringen, vragen, bevindingen in het werkveld én dit in combinatie met een de gepaste muziek.

Radio EXPOO over vrije tijd 11-12u

De zomer komt eraan. Een tijd waarin kinderen, jongeren en gezinnen kunnen bijtanken. In een aangepaste vorm vaak, want de coronacrisis heeft nog behoorlijk veel invloed op de organisatie van het vrijetijdsaanbod.

Kinderen hebben recht op spel, rust, recreatie en creatieve activiteiten. Centrale gast is tijdens deze aflevering de kinderrechtencommissaris Caroline Vrijens.

Radio Expoo gaat in deze sessie ook in gesprek met organisaties die een vrijetijdsaanbod organiseren: voor gezinnen, buitenschoolse opvang, jeugdwerkorganisaties... Voor Gent zijn dat oa vzw Jong en de Dienst Kinderopvang van Stad Gent. Ikzelf vertolk de stem van het lokale bestuur.

Hoe spelen wij allen samen in op de noden van alle gezinnen, en wat doen we extra voor de meest kwetsbaren? Luister mee en kom er alles over te weten !

 

Luister hier naar Radio EXPO

Herbeluister de vorige uitzendingen


#3 - Huizen van het Kind - 29 mei 2020

#2 - Special Week van de Opvoeding 'Opvoeden is geen (wed)strijd' - 15 mei 2020

#1 - Er zijn voor gezinnen in Coronatijden - 30 april 2020


Klik op onderstaande link voor meer informatie 
http://www.expoo.be/bijleren/radio-expoo

vzw Jong

Dienst Kinderopvang Stad Gent

 

Vergelijkbare gebeurtenissen

Alle evenementen ›