12 okt 2019 | 15:00

Uitnodiging 100% SOCIAAL GENT

Stadsmuseum (STAM) Godshuizenlaan 2 | Gent 9000 | België | Kaart en routebeschrijving ›

Laat Gent bougeren en geef mee vorm aan onze stad!

Hartelijk welkom op zaterdag 12 oktober (15-19u) in het STAM voor het gratis evenement ‘100% sociaal Gent’.

“We luisteren graag naar de mening van de Gentenaar. Ik nodig alle Gentenaars uit om nu zaterdag zijn of haar ideeën te komen toelichten of zich te laten inspireren over de plannen van de stad omtrent onderwijs, kinderopvang, gezinsbeleid en veel meer. Iedereen is welkom!” - Schepen Elke Decruynaere, schepen van onderwijs, opvoeding, outreachend werk en jeugd.

Wil je meeluisteren naar de verhalen van de straat of jouw mening geven over hoe we als stad onze schouders kunnen zetten onder de scholen ? Is het puzzelen voor opvang tijdens de schoolvakanties jou niet onbekend? Benieuwd naar hoe de stad haar dienstverlening voor gezinnen wil bundelen in het nieuwe stadgebouw aan de Zuid? Dit en veel meer staat op het programma van 100% Sociaal Gent.

Informeer en inspireer je via debatten en een infomarkt over het sociaal beleid van de stad. Praat mee over thema’s als onderwijs, kinderopvang, ouderenzorg, participatie, buurtwerk, welzijn, gelijke kansen, gezondheid en armoedebestrijding. 100% Sociaal Gent is the place to be om jouw ideeën te delen met stadsdiensten en beleidsmakers. Er zijn ook activiteiten voor kinderen.

Welkom op zaterdag 12 oktober 2019 van 15u tot 19u in het STAM, Godshuizenlaan 2, Gent. Gratis inkom.

Info en programma op www.bougeer.gent
#bougeergent

 

Vergelijkbare gebeurtenissen

Alle evenementen ›